Okay Color

Life is okay

Ondernemen is leuk

Okay Color Graphics

Okay Color Graphics B.V. is een vellenoffset drukkerij gevestigd in Alphen aan den Rijn, midden in de Randstad. Met een hecht team van 30 mensen werken we voor reclamebureaus, intermediairs en bedrijven in het (groot) MKB. Producties als huisstijldrukwerk, flyers, kaarten, folders, brochures, magazines en verpakkingen worden allemaal in huis vervaardigd.

Onze belangrijkste toegevoegde waarde is het meedenken met onze relaties. Voor elk grafisch probleem hebben wij de juiste oplossing. U ontzorgen en het gehele traject (van druk tot afwerking en van handling tot de verzending) voor u verzorgen, dat is waar onze kracht ligt.

Naast vellen offset hebben wij een compleet machine park voor het vervaardigen van digitaal drukwerk en het printen van producties op groot formaat.

Onder ‘Services’ vindt u hierover meer informatie.

Life is Okay

Ondernemen is leuk. Hard werken ook. Dat gebeurt bij Okay Color iedere dag met veel passie. Maar vooral met veel plezier, en altijd in combinatie met andere mooie dingen in ’t leven. Life is Okay!

Zo ondersteunen wij vele lokale evenementen en verenigingen. Zijn we gek van voetbal en sinds enkele jaren niet meer weg te slaan bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball, dat uitkomt op het hoogste niveau in Nederland.

Vliegen voor de klant

Bij Okay Color zeggen we: Life is Okay. En het laatste waar u zich druk over moet maken, is drukwerk. Die zorgen moet een goede drukker u uit handen kunnen nemen. Eén die van prepress tot logistiek het hoofd erbij houdt. Eén die geen moeite te veel is. En één die u nooit laat zitten.

Wij zien persoonlijk contact dan ook als een belangrijke voorwaarde voor een lange termijn relatie. Heeft u behoefte aan een meer persoonlijke kennismaking of uiteenzetting van uw wensen? Uiteraard bent u van harte welkom in onze drukkerij Alphen aan den Rijn.

Ook het Life is Okay-gevoel ervaren? Maak dan nú een vrijblijvende afspraak! Dan komen we bij u langs en nemen een mooie attentie voor u mee.

sponsor-area

sponsor-area