Okay Color

Okay Color Trade

thumb3

Huis-aan-huis folders & brochures / magazines in grote oplages

Doordat wij al heel wat jaren in de grafische industrie meelopen, hebben wij een groot aantal duurzame relaties met buitenlandse partijen opgebouwd.
Wij werken met professionele partijen in België, Duitsland en Polen die bekend zijn met de Nederlandse markt, gewend zijn aan onze deadlines en weten welke kwaliteit wij in Nederland verlangen van ons drukwerk.

Heeft u een folder, brochure, (luxe) boek of magazine die u in een hoge oplage wilt laten vervaardigen, vraag dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij hebben de contacten en weten welke partij het best past bij uw aanvraag. De offerte ontvangt u binnen 24 uur. En wilt u eerst voorbeelden zien van voorgaande, vergelijkbare producties? Dan komen we graag bij u langs om deze te laten zien. Uw contactpersoon van Okay Color is tevens degene die deze productie begeleidt, dus de kwaliteit en service die u gewend bent via het bekende telefoonnummer en e-mailadres. Kijk op okaycolortrade.com voor meer informatie.

thumb1

AFLEVERING

De levering van uw drukwerk laten wij verzorgen door DHL. Ook hier wordt dus voor kwaliteit gekozen. Dit betekent een tijdige en neutrale levering. Bovendien worden de modellen vooruit gezonden, zodat u het drukwerk in handen heeft, voordat het bij uw klant geleverd wordt.